Zajęcia praktyczne w szkole branżowej

Klasa 3 BS w czasie zajęć praktycznych przygotowuje potrawy mięsne.

 

  • Uczniowie szkoły branżowej po okiem nauczyciela wykonują obróbkę mięsa.
    Uczniowie szkoły branżowej po okiem nauczyciela wykonują obróbkę mięsa.
  • Przystawki mięsne przygotowane przez uczniów.
    Przystawki mięsne przygotowane przez uczniów.

Zachęcamy do obejrzenia zdjęć.

Informacje kontaktowe

Specjalny Ośrodek
Szkolno-Wychowawczy


34-300 Żywiec
ul. Kopernika 77

tel: 33 861-32-71
e-mail: sekretariat@sosw.zywiec.pl

Dostępność cyfrowa

Staramy się aby strona spełniała wymagania ustawy o dostępności cyfrowej stron i aplikacji mobilnych podmiotów publicznych. Jeśli znajdziesz jakieś uchybienia powiadom nas o tym.

tel: 33 861-32-71
e-mail: sekretariat@sosw.zywiec.pl