Warsztaty wytwarzania swojskiej kiełbasy

Dzięki uprzejmości Pana Przemka Burczaka zgłębiliśmy tajniki wytwarzania swojskiej kiełbasy wyszła pyszna.


  • Uczniowie mielą mięso na kiełbasę.
    Uczniowie mielą mięso na kiełbasę.
  • Warsztaty wytwarzania kiełbasy.
    Warsztaty wytwarzania kiełbasy.

 

Bardzo dziękujemy Panu Przemysławowi Kamilowi Burczak. Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć.

Informacje kontaktowe

Specjalny Ośrodek
Szkolno-Wychowawczy


34-300 Żywiec
ul. Kopernika 77

tel: 33 861-32-71
e-mail: sekretariat@sosw.zywiec.pl

Dostępność cyfrowa

Staramy się aby strona spełniała wymagania ustawy o dostępności cyfrowej stron i aplikacji mobilnych podmiotów publicznych. Jeśli znajdziesz jakieś uchybienia powiadom nas o tym.

tel: 33 861-32-71
e-mail: sekretariat@sosw.zywiec.pl