Warsztaty wytwarzania swojskiej kiełbasy

Dzięki uprzejmości Pana Przemka Burczaka zgłębiliśmy tajniki wytwarzania swojskiej kiełbasy wyszła pyszna.


Uczniowie mielą mięso na kiełbasę.
Uczniowie mielą mięso na kiełbasę.
Warsztaty wytwarzania kiełbasy.
Warsztaty wytwarzania kiełbasy.

 

Bardzo dziękujemy Panu Przemysławowi Kamilowi Burczak. Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć.

Informacje kontaktowe

Specjalny Ośrodek
Szkolno-Wychowawczy


34-300 Żywiec
ul. Kopernika 77

tel: 33 861-32-71
e-mail: sekretariat@sosw.zywiec.pl

Dostępność cyfrowa

Staramy się aby strona spełniała wymagania ustawy o dostępności cyfrowej stron i aplikacji mobilnych podmiotów publicznych. Jeśli znajdziesz jakieś uchybienia powiadom nas o tym.

tel: 33 861-32-71
e-mail: sekretariat@sosw.zywiec.pl