Warsztaty wytwarzania swojskiej kiełbasy
Dzięki uprzejmości Pana Przemka Burczaka zgłębiliśmy tajniki wytwarzania swojskiej kiełbasy wyszła pyszna.
Dzięki uprzejmości Pana Przemka Burczaka zgłębiliśmy tajniki wytwarzania swojskiej kiełbasy wyszła pyszna.
"Mali kucharze" w akcji. Dziś tematem zajęć kuchennych było przygotowanie Szarlotki z lodami.
Na dzisiejszych zajęciach z Kerrią określaliśmy, które akcesoria należą do psa, a które do człowieka. Zakładaliśmy "naoczniki" i losowaliśmy z "psiego worka" różne przedmioty.
Uczniowie klasy 4/5 przygotowali dla Mam piękne kartki.
.
Specjalny Ośrodek
Szkolno-Wychowawczy
34-300 Żywiec
ul. Kopernika 77
tel: 33 861-32-71
e-mail: sekretariat@sosw.zywiec.pl
Staramy się aby strona spełniała wymagania ustawy o dostępności cyfrowej stron i aplikacji mobilnych podmiotów publicznych. Jeśli znajdziesz jakieś uchybienia powiadom nas o tym.
tel: 33 861-32-71
e-mail: sekretariat@sosw.zywiec.pl