Zajęcia praktyczne w Szkole Branżowej - deser klasy 1 i 2 SB

Wykwintne desery: "Gruszkę zapiekaną z orzechami i miodem" oraz "Naleśniki okraszone cukrem pudrem z listkiem mięty i pomarańczą", serwuje klasa 1 SB i 2 SB w ramach zajęć praktycznych.

Uczniowie podczas zajęć praktycznych.
Uczniowie podczas zajęć praktycznych.
Naleśniki okraszone cukrem pudrem z listkiem mięty i pomarańczą.
Naleśniki okraszone cukrem pudrem z listkiem mięty i pomarańczą.

Forma kompozycji zachwyca starannością wykonania. Nasi uczniowie mają wielki potencjał, odkrywany pod czujnym okiem Nauczycieli praktycznej nauki zawodu.

Zapraszamy do galerii.

Informacje kontaktowe

Specjalny Ośrodek
Szkolno-Wychowawczy


34-300 Żywiec
ul. Kopernika 77

tel: 33 861-32-71
e-mail: sekretariat@sosw.zywiec.pl

Dostępność cyfrowa

Staramy się aby strona spełniała wymagania ustawy o dostępności cyfrowej stron i aplikacji mobilnych podmiotów publicznych. Jeśli znajdziesz jakieś uchybienia powiadom nas o tym.

tel: 33 861-32-71
e-mail: sekretariat@sosw.zywiec.pl