Zajęcia praktyczne w szkole branżowej

Klasa 3 BS w czasie zajęć praktycznych przygotowuje potrawy mięsne.

 

Uczniowie szkoły branżowej po okiem nauczyciela wykonują obróbkę mięsa.
Uczniowie szkoły branżowej po okiem nauczyciela wykonują obróbkę mięsa.
Przystawki mięsne przygotowane przez uczniów.
Przystawki mięsne przygotowane przez uczniów.

Zachęcamy do obejrzenia zdjęć.

Informacje kontaktowe

Specjalny Ośrodek
Szkolno-Wychowawczy


34-300 Żywiec
ul. Kopernika 77

tel: 33 861-32-71
e-mail: sekretariat@sosw.zywiec.pl

Dostępność cyfrowa

Staramy się aby strona spełniała wymagania ustawy o dostępności cyfrowej stron i aplikacji mobilnych podmiotów publicznych. Jeśli znajdziesz jakieś uchybienia powiadom nas o tym.

tel: 33 861-32-71
e-mail: sekretariat@sosw.zywiec.pl